Lahana Kavurması


Malzemeler:
  •  1 büyükçe kase doğranmış beyaz lahana
  •  1 havuç
  • 1 orta boy patates
  • 1 orta boy soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 adet uzun et sosis
  • tuz, karabiber
    Yapılışı:
    1. Öncelikle soğanları küp küp doğruyoruz, teflon yada döküm tencereye biraz sıvıyağ katıp kavurmaya başlıyoruz.
    2. Soğanlar kavrulurken sarımsakları ve hemen birlikte ince ince doğradığımız havuçları ekliyoruz.
    3. Patates ve sosisleri de ekledikten sonra en son lahanaları ilave ediyoruz. Tuz ve karabiberi ekleyip, yine kısık ateşte ağzı kapalı olarak kavuruyoruz. Afiyet Olsun...

    Yorumlar

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    .edu ve .gov Sitelerden Profil Backlink Kazanın

    Ankara Su Tesisatı ve Kaçak Tespiti

    Acılı Domates Ezmesi Nasıl Yapılır