Tereyağlı Baharatlı Patates






Malzemeler;

  • 6 tane orta boy taze patates
  • 3 adet ceviz
  • 2 tane tek sarımsak
  • 3 kaşık tereyağı
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam taze fesleğen
Yapılışı;
  • Patatesleri güzelce yıkayın..
  • Belli aralıklarla bıçakla çok derine inmeden çizikler oluşturun..
  • Bir kasenin içine sarımsağı küçük küçük doğrayın ve ceviz içini ufalayın..
  • Tereyağı, taze fesleğeni ilave ettikten sonra, tuz ve karabiberi de koyun ve karıştırın.
  • Hazırladığınız karışımı çiziklerin içinede girecek şekilde sürün.
  • Fırınınızı 220 derece ısıttıktan sonra iyice kızarana kadar ve araları açılıncaya kadar pişirin.
  • Afiyet olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

.edu ve .gov Sitelerden Profil Backlink Kazanın

Ankara Su Tesisatı ve Kaçak Tespiti

Acılı Domates Ezmesi Nasıl Yapılır